SEO er normalt opdelt i tre elementer, og disse er Analyse, On Page og Link strategi. Vi udfører alle tre principper. Og dem er;

Søgevolumen på keywords – analysering af dem

Nøgleordsanalyse udføres ved hjælp af en kilde, der kan vise, hvor mange søgninger der udføres på et bestemt udtryk eller nøgleord. Det bedste værktøj til dette i dag er Googles eget søgeordsværktøj. For at finde frem til de bedste og gode nøgleord er der en række faktorer, der skal genkendes. Søgevolumen er den første, og vi får den fra Google selv og deres værktøjer.

Relevans på søgeord

Det næste trin er at vurdere, hvor godt og passende nøgleordet er for dig. Her bliver det kompliceret som faktorer. I forhold til at blot at slå op på tal og numre, som du kan gøre for selve volumetesten. Hvad vil du sælge osv. Du skal evaluere nøgleord baseret på det, du leverer jo. Generelt set, jo tættere på produkt- eller tjenestesøgeordet er den bedre konvertering, det er dig der kan det og ved bedst. Hvis du sælger Volvo, vil “Bil” være et større søgeord, men kan konvertere værre end søgeudtrykket Køb volvo. Det er ganske let at forstå virkelig, personen har søgt efter nøjagtigt, hvad du giver, mens den person, der søgte efter biler kan være interesseret i alt muligt bilrelateret, måske vil han finde Ahlgrens Bilar, måske andre urelevante oplysninger om, hvor mange biler der er i Danmark eller næsten uanset hvad.

konkurrence er også en faktor


Når du har valgt nøgleord, der har god relevans (hvor du kan stole på en høj konverteringsfrekvens når folk google), der har tilstrækkelig søgevolumen til at være interessant, skal du bedømme konkurrencen. Hvis konkurrencen er for høj, er det ikke værd at investere i disse ord. Dette kan også være lidt kompliceret, men en meget enkel måde kan være at se på webstederne i det aktuelle søgeresultat og se, hvor høj Moz Rnk de har, hvor godt bygget de er, og hvor mange links de har. Ibland er det svært at slå konkurenterne. Vi har dog lykkes hjælpe denne elektriker som er beliggende på Amager at nå helt i top. Vi kan også hjælp dig.. Kontakt os for mere info.

One Response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *