TALMAGI

Når en hjemmeside skal bygges op, er der flere forskellige faktorer som der skal tages højde for. Bland andet teksterne.

Vægten af god tekstforfatning

Når en hjemmeside skal bygges op, er der flere forskellige faktorer som der skal tages højde for. Før ikke særlig lang tid siden var det vigtigt for en virksomhed bare at have en hjemmeside ud ad til, hvor den vigtigste funktion var at fungere som et visitkort. MEEN hvis man i dag publicere et website til sit virksomhed og lader det ligge, vil du efter kort tid blive glemt i søgemaskinerne og alle dine konkurrenter vil tage alt synlighed, hvis søgemaskinerne overhovedet har opdaget din hjemmeside gennem crawling. Den største faktoren for at få søgemaskinerne til at vurdere hvis din side skal placeres i søgeresultaterne, er teksterne alfa omega og indhold på siderne. 

Prisen på tekster til hjemmesider kan dog variere voldsomt, en god idé er at indhente priser på tekster.  Prisen på tekster (som alt andet) til hjemmesider kan dog variere voldsomt efter kvalitet, en god idé er at indhente priser på tekster men ikke kun priserne lige som mad er alt afgørende. Udover at indhente forskellige priser fra forskellige steder kan det være en god idé at kigge efter referencer på de forskellige tekstforfattere. Et eksempel på en god site med meget SEO tekst er denne elektriker. Som i ser er det mange ord og meget info. Denne siden er ikkr blot kun god for google den er også konverteringvenlig. Se siden her.